Nøgen mand råhyggede sig med lolitadukke i motorvejsrabatten

En mand havde sex med en lolitadukke i rabatten på motorvejen. Foto: Shutterstock

En helt almindelig køretur fredag eftermiddag udviklede sig lidt anderledes end forventet, da en 46-årig kvinde opdagede en mand, der havde hed sex med en lolitadukke i vejkanten på Sønderborg Motorvejen i vestlig retning ved Vestre Sottrup.

Den 46-årig kvinde ringede klokken 14.13 til politiet. Hun havde set en nøgen mand, der tilsyneladende havde sex med en lolita-dukke i vejkanten.

Vagthavende ved Syd- og Sønderjyllands Politi, Erik Lindholdt, fortæller til EB.dk, at kvinden havde svært ved at holde masken, idet hun syntes det var meget morsomt.

Mandens optrin er dog ikke lovligt. Udover at det kan det være farligt og fortyrrende for trafikken, så er det også blufærdighedkrænkelse.

Ingen meldinger om prævention

Politiet skrev om hændelsen på Twitter. Her var ordlyden væsentlig mindre eksplicit, men ikke alle læsere fangede, hvad sagen drejede sig om, da det blev pakket ind i en lidt humoristisk undertone.

"Normalt blander vi os ikke i dukkeproduktion. Men når processen foregår uden en trevl på kroppen i græsrabat tæt på motorvej, så hæver vi nok alligevel lidt på øjenbrynene..."

Politiet har fortalt, at ingen andre har meldt sagen til politiet, så manden er stadig på fri fod. Ligeledes kan man ikke med sikkerhed sige, om akten endte med små dukker eller om manden sørgede for beskyttelse.

Selvom vejret måske frister i forhold til at dyrke hinanden i det fri, så opfordrer vi hermed til at man holder udskejelserne væk fra det offentlige rum. Hvis du skal imponere din lolita-dukke, så er der nu mulighed for at invitere dukken på restaurant.