Nøgen kvinde forsøger at køre betjente ned

Foto: Shutterstock

Et hotelophold i smilets by stak helt af.

En 29-årig mands og en 30-årig kvindes hotelophold i Aarhus gik helt galt, og det endte med, at de begge blev anholdt og fik en række sigtelser. Det fortæller Østjyllands Politi fredag.

Den farverige sag tager sin begyndelse torsdag morgen. 

Klokken 06.54 fik politiet en anmeldelse om, at der var uro foran et hotel på Rytoften i Hasle, hvor en nøgen kvinde løb rundt og skreg efter et voldsomt skænderi med en mand. Da politiet kom frem, traf de den 29-årige mand, der havde flere skrammer og kradsemærker.

Nøgen bag rattet

Mens han var ved at blive sigtet for at forstyrre den offentlige orden, kom den 30-årige kvinde pludseligt kørende ud fra hotellets p-plads. Bortset fra en åben skjorte sad hun helt nøgen bag rattet. 

Betjentene stillede sig ind foran bilen og signalerede, at hun skulle standse, men hun fortsatte kørslen, så politifolkene måtte springe til side. En betjent fik fat i kvindens arm, men det stoppede hende heller ikke. I stedet accelerede hun, så betjenten blev trukket lidt hen af vejen, inden han slap sit greb. 

Patruljen sprang nu ind i deres bil og fik hurtigt indhentet og standset kvinden. Forinden nåede hun dog at køre over for rødt i et lyskryds.

Ødelagde for tusindvis af kroner

Den 30-årige kvinde virkede tydeligt påvirket af stoffer og alkohol, og hun blev anholdt og sigtet for:

• Ikke at efterkomme politiets anvisninger
• Vold mod polititjenestemand
• Narkokørsel
• Spritkørsel
• Kørsel over for rødt lys
• Manglende tegngivning i trafikken
• Forstyrrelse af den offentlige orden

På dét hotelværelse, som parret havde lejet, var der kastet flere ting rundt, og inventar for flere tusinde kroner var ødelagt. Derfor blev både kvinde og mand også sigtet for hærværk, og de kan se frem til et erstatningskrav fra hotellet. På værelset fandt politiet nogle ulovlige piller, og parret blev derfor også sigtet for besiddelse euforiserende stoffer.