NETOP NU: Alvorlig ulykke spærrer motorvej på ubestemt tid

En alvorlig ulykke indtraf mandag morgen. Foto: Presse-fotos.dk

Mandag morgen indtraf en alvorlig ulykke på motorvejen.

Lige nu spærrer en stor ulykke motorvejen ved Buddinge. Vejdirektoratet fortæller, at ulykken er sket omkring afkørsel 19. Det betyder også, at der er sat en prop i mandagstrafikken, da motorvejen - i skrivende stund - er spærret i begge retninger. 

Københavns Vestegns Politi har skriver i deres seneste opdatering på Twitter, at det endnu ikke vides, hvornår der igen kan åbnes helt op for trafikken. 

"Der er stadig spærret i begge retninger. Bilinspektør ankommet til stedet. Tidshorisont for genåbning pt ukendt," skriver politiet, inden de kommer med en opfordring til trafikanter på vejen:  "Billister opfordres til at finde alternative veje og respektere anvisningerne."

Massiv udrykning

Endnu er der ikke meget kendt om ulykken udover, at der både har været en lastbil og en personbil involveret. Beredskab Øst skriver på Twitter, at de er tilstede ved ulykken, hvor de hjælper med at frigøre fastklemte personer. 

"Alvorlig trafikulykke med lastbil og personbil involveret. Motorvejen helt spærret. Vi arbejder med at frigøre fastklemte," skriver Beredskab Øst på Twitter. 

Hvornår oprydningen på stedet er overstået vides endnu ikke. Politiet har heller ikke udtalt sig om eventuelt tilskadkomne.