Masseslagsmål: Gik amok blandt andre strandgæster

Politiet ved Amager Strandpark onsdag aften. Foto: Presse-foto.dk

Torsdag aften måtte politiet rykke talstærkt ud til et af Danmarks populære strandområder, da to grupper var røget i totterne på hinanden.

Der var en del strandgæster som torsdag aften måtte overvære et voldsomt optrin, da to grupper med unge mænd, torsdag aften kom op og slås - episoden udspillede sig på Amager Strandpark omkring klokken 18.50, det skriver B.T. 

Det var på Havkajakvej at de to grupper kom op og toppes. 

“Det er to grupperinger, der ryger i totterne på hinanden og kommer op at slås. Det foregår mest med de bare næver, men en enkelt bliver også snittet med kniv.” Fortæller Michael Andersen, vagtchef ved Københavns Politi til B.T. fredag morgen. 

Da det var først på aftenen at de to grupper kastede sig ud i et slagsmål, var der stadig mange mennesker i strandområdet. Der kom derfor en anmeldelse om at der var ballade og politiet rykkede talstærkt ud. Da de ankom til stedet, afspærrede de et større område.

Der var ingen som blev alvorligt såret under det store slagsmål - ligesom der umiddelbart heller ikke var nogen anholdte i sagen.

“Vi efterforsker stadig sagen, og vi har noget at gå efter,” siger vagtchefen.

Vagtchefen ønsker ikke at kommentere på, hvorvidt sagen kan have forbindelse til den igangværende konflikt i bandemiljøet.

 

Foto: Presse-foto.dk

 

Foto: Presse-foto.dk

 

 

Foto: Presse-foto.dk

 

Foto: Presse-foto.dk