Latex-onanist skaber frygt i dansk skov

Foto: Rigspolitiet

Politiet advarer mod, at man kigger på manden, hvis man skulle støde på ham.

Det sjællandske medie SN.dk skriver, at en mystisk mand iført latex gør folk utrygge i en skov ved Tisvilde Hegn. Ifølge mediet lusker manden rundt, og så begynder han pludselig at onanere foran forbipasserende kvinder.

Politiet i Nordsjælland har indtil videre modtaget seks anmeldelser fra utilpasse borgere, der har set blotteren, der er iført latex. Derudover har han også været iført masker og i nogle tilfælde haft dildoer på sig.

SN.dk skriver, at tre episoder fandt sted i juli, men også at politiet har modtaget tre anmeldelser omkring juletid.

Senest faldt der en anmeldelse den 6. juli, hvor en kvinde overværede latex-manden røre ved sig selv. Hun beskrev oplevelsen på Facebook som en oplevelse, der ikke var rar.

Lad være med at kigge på ham

Hvis du skulle støde på manden, så skal du kigge væk fra ham, og lade være med at indlede en dialog. Sådan lyder det fra politikommissær Morten Riisager Pedersen fra Nordsjællands Politi til Sn.dk.

“Se bort, for det kan godt være en, der ønsker at blive set, siden han klæder sig sådan ud. Gå stille og roligt væk, og lad være med at indlede en dialog,” fortæller han.

Politiet vil gerne i kontakt med manden, der beskrives som værende en dansk mand af spinkel kropsbygning og omkring 180 til 185 centimeter høj.

Kender du noget, kan du ringe til politiet på 114.