Lader hunden løbe løs: Det skulle hun aldrig have gjort

Foto: Shutterstock

Det endte med at få store konsekvenser, at en 19-årig kvinde lod sin hund strejfe omkring

En ung kvinde fik torsdag besøg af politiet på et ubejligt tidspunkt. Betjentene ville ellers bare følge hendes hund, der strejfede rundt i kvarteret, hjem. 

Det fortæller Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten fredag. 

"Kl. 08.52 bemærkede politiet, at en større hund stod alene uden en ejer/besidder på fortovet på en større vej i selve Højby. For at undgå, at hunden måske enten skræmte nogen eller kunne blive årsag til trafikale uheld, tog politiet sig af hunden og henvendte sig på en nærliggende adresse, hvor hundeejeren boede," skriver politiet 

"Der var tale om en 19-årig kvinde fra Højby Sj., som erkendte at være ejer af hunden." 

Det skulle dog vise sig, at det ikke kun var rent mel, hun havde i posen.

Næseborene lyver ikke

Betjentene kunne nemlig pludseligt dufte noget inde fra den unge kvindes bopæl 

"I forbindelse med snakken om forpligtelser ifølge hundeloven bemærkede politiet en kraftig lugt af hash fra hendes bopæl, så politiet foretog med hendes tilladelse ransagning af boligen for at lede efter euforiserende stoffer."

Det skulle vise sig at give pote.

"Ved ransagningen fandt politiet knap et gram hash samt øvrige effekter, der tydede på indtagelse af andre euforiserende stoffer i pulverform."

Den 19-årige blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer og kan nu forvente at høre nærmere fra politiet, når sagen skal afgøres, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.