Lå trygt og sov - Så blev han vækket af skud

Arkivfoto. Foto: Politi

Det var noget af en brat opvågning, en mand fra Aalborg fik sig natten til fredag.

Manden var gået i seng og var derfor faldet i søvn, da skuddene lød. De var blevet affyret mod mandens hoveddør, det skriver Ritzau.

Den 46-årige mand tilkaldte derfor straks politiet, som modtog mandens anmeldelse om skuddene klokken 00.09 fredag nat. 

Da politiet ankom til stedet, kunne de konstatere at der var tale om skud affyret af et haglgevær, gennem mandens hoveddør. 

Der var ingen tilskadekomne under episoden og manden blev ikke ramt, derudover bor han alene - så ingen andre kom galt afsted.

Ikke banderelateret

Vagtchef Jess Falberg ved Nordjyllands Politi fortæller til B.T. fredag morgen, at skuddene umiddelbart mest ligner et forsøg på at give manden en trussel eller advarsel - men at det stadig kan være ekstremt farligt, hvis haglene kommer langt ind i huset.

Manden hørte kort efter skuddene, en bil gasse op og forlade stedet, men han så ikke at se hvilken model der var tale om. 

Umiddelbart vurderer politiet ikke at der er tale om noget banderelateret - og der er heller ikke på nuværende tidspunkt heller ikke nogen anholdte i sagen, eller bestemte personer som eftersøges. Den 46-årige mand vil blive yderligere afhørt i løbet af fredag.