Krænker ung kvinde: "Så dejligt at have den ude"

Foto: Shutterstock

En mand tog pludseligt kontakt til den 23-årige, der ventede på bussen.

En ung kvinde blev på en af årets sidste dage udsat for en ubehagelig oplevelse ved et busstoppested. Det fortæller Østjyllands Politi. 

Den 23-årige kvinde ringede tirsdag kl. 16.54 til politiet og fortalte, at en mand havde blottet sig foran hende ved et busstoppested foran Skejby Centret på Skelagervej i Aarhus N.

Kvinden forklarede, at hun stod alene ved stoppestedet, da en fremmed mand gik hen til hende og sagde, at ”det var så dejligt at have den ude”. Herefter så hun, at manden havde stukket sin penis ud af gylpen i bukserne og nu begyndte at onanere foran hende. 

Kort efter gik han over på det modsatte fortov, hvor han igen onanerede, mens han kiggede mod kvinden, inden han forlod stedet. 

Iført læderstøvler

En patrulje var på stedet efter anmeldelsen, men det lykkedes ikke at finde frem til gerningsmanden, derfor har Østjyllands Politi nu delt et signalement, der forhåbentligt kan føre til, at manden bliver pågrebet. 

Kvinden har givet følgende signalement af manden: 

  • Dansk af udseende, lys hud
  • Ca. 60-65 år
  • Ca. 175-180 cm 
  • Iført sort strikhue, sort/mørk lang jakke med to forlommer med knapper, som knappes skråt ned, mørkeblå cowboybukser og sorte læderstøvler, der gik til anklerne
  • Talte dansk

Har du oplysninger om manden, kan du kontakte Østjyllands Politi via tlf. 114.