Kører stille aftentur i dansk by: Pludseligt knuses bilruden af sten

Politiet sendte en patrulje af sted. Foto: Presse-fotos.dk

En sten røg pludseligt igennem bilruden. Nu efterforskes de nærmere omstændigheder, fortæller politiet.

Nordsjællands Politi fortæller onsdag, at man fra politikredsens side efterforsker et muligt stenkast mod bil. Årsagen er en hændelse, der fandt sted i Ølstykke først på aftenen tirsdag. Her fik en bilist sig noget af en skræk i livet, fortæller politiet.

Det var den 44-årige mand, der tirsdag aften selv anmeldte, at der var blevet kastet en sten mod hans bil, da han klokken 18.40 kom kørende ad Rådhus Allé. Bilisten, en 44-årig kom ikke til skade, men bilens forrude blev knust som følge af stenkastet. Stenen blev kastet fra en busk og politiet undersøgte tirsdag aften strækningen med patruljer og hunde.

Sagen bliver efterforsket med henblik på at fastslå, om der var tale om et stenkast eller et stenslag. 

Havde lidt for meget "fart" på 

Det var dog ikke kun i Ølstykke, at politipatruljerne måtte tilse trafikken. Nordsjællands Politi måtte også sende en vogn til Slagerup.

Her var 38-årig mand fra Hvidovre blev tirsdag eftermiddag klokken 14.57 standset, da han kom kørende ad Hørup Skovvej. Manden kørte uden styrthjelm, og en narkometertest viste, at han var påvirket af amfetamin.

Manden blev sigtet for begge forhold og taget med på hospitalet, hvor han fik taget en blodprøve, som skal vise hans nøjagtige påvirkelsesgrad.