“Jeg slagter dig”: Udsatte sin gravide ekskæreste for et sandt mareridt

Foto: Shutterstock.

Graviditet kaldes ofte ‘den søde ventetid’, men for en kvinde blev den stærkt overskygget af trusler, fra hendes ekskæreste og som også er far til barnet.

Det er ikke småting, en kvinde har måtte lægge øre- og krop til. Faktisk er hun både blevet truet, voldtaget og udsat for grov vold, af sin ekskæreste og faren til hendes barn. Det skriver Ekstra Bladet.

Forrige torsdag blev den 31-årige Dennis Lindø Davidsen idømt tre års fængsel - derudover skal han betale 100.000 kroner i erstatning til sin ekskæreste.

Efter dommen udbad han sig betænkningstid, men besluttede ikke at anke sagen og det samme gjorde anklagemyndigheden.

Den 31-årige mand har blandt andet udsat sin dengang gravide ekskæreste for trusler. Over telefonen har han sagt til hende at han ‘vil komme og sprætte hendes fucking mave op’ og at han vil ‘slagte hende’.

“Du får en kniv i sækken, jeg sørger for at vores datter ligger på jorden, hvis du ikke kommer hjem nu,” blev der også sagt gennem røret til den gravide kvinde, som heldigvis optog samtalen.

Det er dog desværre slet ikke det eneste. Senere samme dag eskalerede det nemlig mellem de to og han besluttede sig for at møde op hos sin gravide ekskæreste. Bevæbnet med en hobbykniv mødte han op, skubbede hende op af en trappe og kastede en tændt cigaret i ansigtet på hende.

Denne episode fandt sted tilbage i september 2018, men dengang blev der ikke rejst sigtelse i sagen. Kvinden havde forsøgt at anmelde det, men hun troede at beviserne lå på en ødelagt telefon. De blev dog genskabt i forbindelse med retssagen og var derfor med som bevis i sagen.

Voldtægt og trusler 

Tidligere i år, udspillede der sig en episode, som fik bægeret til at flyde over hos kvinden. Hun havde levet med trusler og vold længe, så nu blev det for meget for hende og hun anmeldte ham.

Det var den 4. maj i år, at han opsøgte sin ekskæreste i hendes lejlighed. Han holdt hende fast i hals og hoved, hvor han flere gange truede med at banke hendes hoved ind i væggen - samtidig med at han flere gange simulerede hvordan. 

Derudover havde han også hentet en køkkenkniv, som han flere stak mod hendes maveregion og lår, ifølge anklageskriftet blev kvinden desuden ramt på albuen, hvor hun pådrog sig et snitsår.

Angiveligt skulle årsagen til dette være, at han forsøgte at tvinge nogle oplysninger omkring en ny kæreste, ud af kvinden.

Det stoppede ikke her, senere samme aften voldtog han hende.

Mellem klokken 21 og 23 vækkede han kvinden og tvang hende til samleje med ham. Hun forsøgte at fjerne hans hænder og forlade sengen, men han hev hende tilbage fortsatte sit forehavende.

De to har aldrig boet sammen, men har nu et barn sammen. 

Sagens anklager beskriver ham som en ‘absolut ubehagelig type’.

“Det er helt rystende. Hun er gravid med hans barn, og så siger han, at han vil sprætte hende op og møder op en time efter med en kniv og kaster tændte cigaretter i hovedet på hende,” siger hun.