Hospitalsbesøg koster 60-årig lang fængselsstraf

Foto: Shutterstock

En 60-årig mand skal nu ind og ruske tremmer.

Torsdag fortæller Vestegnens Anklagere i et opslag på Twitter, hvordan et hospitalsbesøg kan blive dyrt. 

I dette tilfælde drejer det sig om en 60-årig svensk mand, der netop er blevet idømt et år og ni måneders fængsel efter et besøg på Hvidovre Hospital i oktober. Det fortæller anklagemyndigheden. 

Det startede med, at manden henvendte sig på hospitalet i hvidovre, fordi han havde fået det dårligt. Lægerne traf beslutning om at indlægge ham til behandling. Manden blev dog oprevet og skabte uorden i en sådan grad, at de ansatte på Hvidovre Hospital så sig nødsaget til at kontakte Københavns Vestegns Politi. 

Politiet sendte straks en patrulje af sted til hospitalet, der skulle lægge en dæmper på situationen. 

Ni domme for samme lov-overtrædelse

Det lykkedes patruljen at få talt gemytterne til rette. Samtidig fandt betjentene fra Københavns Vestegns Politi dog ud af, at den 60-årige mand - som stammer fra Sverige - tidligere er dømt, fordi han har overtrådt et indrejseforbud til Danmark. 

Faktisk ikke alene en gang, men en hel del ganges ulovlig indrejse var det blevet til for den 60-årige. 

Patruljen fik snuset sig frem til, at hændelsen på Hvidovre Hospital var niende gang, at manden brød et indrejseforbud. Det blev han torsdag dømt for, fortæller Vestegnens Anklagere. 

Manden blev i byretten dømt til et år og ni måneders fængsel. Han har udbedt sig betænkningstid, men vil fortsat være fængslet i den indeværende periode, oplyses det.