Holdt fanget og mishandlet af kæreste: Han har fået en mildere dom

Foto: Shutterstock

Den 24-årige Christina Egebjerg Jensen blev holdt fanget i en lejlighed af sin daværende kæreste.

Der blev i dag sat punktum på sagen om Christina Egebjerg Jensen, der blev holdt fanget i en lejlighed af hendes daværende kæreste. Det fremgår også, at han fik hjælp af hans kammerater. 

Christinas daværende kæreste blev i februar idømt en forvaringsdom – fængsel på ubestemt tid – men det har Vestre Landsret ændret til otte års fængsel, skriver TV MidtVest

Jeanni Andreeva, anklager, udtaler følgende til den regionale TV station:

”Hovedårsagen til, at han ikke blev idømt forvaring, er efter min opfattelse, at han ikke er tidligere straffet.” 

Ikke tilfreds med dommen                   

Christina Egebjerg Jensen er dog ikke tilfreds med dommen, da hun føler, at straffen på otte år til ekskæresten, som er far til hendes barn, ikke er tilstrækkelig for det, hun har måtte gå igennem. 

Hun er dog meget glad for, at sagen nu har fået sit punktum, og at hun nu kan komme videre. Christina mødte op i retten for at se ekskæresten få sin dom. 

”Det har fyldt 99 procent af mit liv, og jeg har haft det rigtig skidt i perioder. Jeg ville se ham i ansigtet lige så snart, at han fik sin dom. Jeg ville se ærgrelsen i hans ansigt, lige da han modtog dommen,” siger Christina Egebjerg Jensen til TV Midtvest

Christina blev holdt som fange under slave-lignende forhold i lejligheden i Højslev Kirkeby øst for Skive, hvor hun periodevis blev nægtet mad og drikke. Hun blev også voldtaget og modtog trusler på livet.