Hest mishandlet på rideskole: Nu er der nyt i sagen

Foto: Shutterstock

Politiet fortæller nu nyt i en sag om hestemishandling

I sidste uge kom det frem, at Midt- og Vestsjællands Politi efterforsker en sag fra Holbæk om en mulig overtrædelse af dyreværnsloven

Tirsdag og onsdag i forgangne uge var politiet tilstede gerningsstedet i Holbæk, da en rideskole tirsdag anmeldte, at en mand havde opholdt sig i stalden uden tilladelse. Årsagen til opbuddet var, at der var en alvorlig sag om mishandling af en hest samme sted for knap et år siden, derfor undersøger politiet nu, om der også i denne sag kan være tale om en mulig overtrædelse af dyreværnsloven.

Nu er der nyt i sagen. Det fortæller Midt- og Vestsjælland i døgnrapporten tirsdag, hvor de selv skriver, at det drejer sig om 'hestmishandling'

I sidste uge efterlystes den mistænkte mand med signalement. Politiet fortæller dog nu, at de er klar til at komme med yderligere detaljer i signalementet og mindre ændringer.

Opfordrer borgere til at henvende sig

Midt-og Vestsjællands Politi mener nu, at den mistænkte er lidt ældre end først beskrevet, derfor har de udsendt et opdateret signalment.

Manden beskrives som:

  • 30-35 år
  • 160-170 cm høj
  • Lys i huden, slank og senet af bygning, kortklippet hår med tydelige bakkenbarter.
  • Han var iført skjorte, shorts og Jodhpurs - korte ankelstøvler i læder med elastikker i siden.

Politiet fortæller desuden, at de er meget glade for de mange tips fra borgerne, og vil stadig meget gerne høre fra vidner, som har oplysninger om den beskrevne mand, der kan være kendt i gadebilledet med sixpence, bakkenbarter og korte ankelstøvler – såkaldte Jodhpurs med elastik.

Kontakt politiet på tlf. 114, hvis du har oplysninger i sagen.