Hensynsløs bilist overrasket: Overser vigtig detalje under hasarderet kørsel

Foto: Shutterstock

Der blev både lavet ulovlige overhalinger og kørt over for gult, da en hensynsløs bilist førte sig frem i trafikken.

Nogen gange optræder politiet uden uniform, og det skete også onsdag klokken 16.12, hvor et par betjente i en civil patruljevogn var blevet opmærksomme på en bil, der kom kørende ad Vordingborgvej i Næstved. Sådan fortæller Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi i døgnrapporten torsdag. 

Føreren var tilsyneladende ikke klar over, at politiet kørte lige bag ham, for han kørte meget aggressivt med alt for høj fart og overhalede i en venstresvingsbane, så andre trafikanter måtte bremse op. Desuden holdt han heller ikke tilbage for gult.

Føreren – en 41-årig mand fra byen – blev dog kort efter standset, og han blev vejledt om, at hans måde at gebærde sig i trafikken formentlig kommer til munde ud i en pæn række sigtelser for overtrædelse af færdselsloven.

Kaster gul maling ud ad vinduet

Det var dog ikke kun i Næstved, der opstod behov for politi-assistance i trafikken. Det var også tilfældet i Nakskov, fortæller Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi. Her måtte betjentene rykke ud til en hændelse, der endte med, at en en 36-årig blev sigtet for at hælde gul maling på bil

Politiet fik onsdag klokken 20.29 en anmeldelse om, at en bilist havde fået hældt noget gul maling ned over sin bil, da han kørte på Erlingsvej i Nakskov. Da politiet et par minutter senere var på stedet, fandt betjentene med vidners hjælp frem til en adresse, hvor der i vinduet stod en dåse med noget gul maling på.

Det førte til, at en 36-årig mand fra byen blev sigtet for hærværk. Motivet for forbrydelsen oplyses der ikke nærmere om.