Forsøger at slippe væk - Pludseligt går mand amok på hundelufter

Foto: Shutterstock

En 56-årig blev overfaldet, da hun var ude og gå en tur med sin hund

Midt- og Vestsjællands Politi, fortæller at de klokken 21.42 onsdag aften modtog et opkald fra en person i Kalindborg. Det drejede sig om en 56-årig kvindelig hundelufter, der havde været udsat for et voldeligt overfald på Nørre Alle i Kalundborg.

"Kvinden kom kort forinden gående på gaden, da hun så en oprevet spirituspåvirket mand, som råbte og opførte sig utryghedsskabende. Kvinden forsøgte at gå fra stedet, men manden overfaldt hende med slag og spark. En borger så overfaldet fra en lejlighed og slog alarm. Politi og ambulance blev sendt til stedet, hvor den 56-årige blev tilset for sine skader," fortæller Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten - og fortsætter:

"Kort efter modtog politiet anmeldelse om en mand, som skabte utryghed på Nyvangsvej i Kalundborg. Signalementet passede på gerningsmanden fra overfaldet på kvinden. En hundepatrulje kørte frem og traf her den mistænkte voldsmand, en 44-årig mand fra Kalundborg, som blev anholdt og sigtet for vold mod den 56-årige kvinde, der også kommer fra Kalundborg"

Stor alvor

Politiet fortæller desuden, at den anholdte var påvirket af spiritus og han blev taget med i detentionen til afrusning. Han var ved anholdelsen ikke egnet til afhøring, men han blev senere afhørt til sagen. 

"Offeret slap heldigt fra overfaldet uden at komme alvorligt til skade. Politiet ser på sagen med stor alvor, og sagen blev forelagt anklagemyndigheden, der overvejede om der var grundlag for at fremstille den 44-årige i grundlovsforhør med begæring om varetægtsfængsling. Anklageren fandt ved den juriske vurdering ikke betingelserne for varetægtsfængsling til stede. Den 44-årige blev løsladt efter afhøringen, men er fortsat sigtet i sagen"

Politiet har afhørt vidner i sagen, men vil stadig gerne høre fra borgere, som har bemærket noget i forbindelse med overfaldet på den 56-årige kvinde, understreger Midt- og Vestsjællands Politi