Forfærdelig sag: Arrangerede voldtægt af sin egen hustru

Foto: Rigspolitiet

Den 36-årige mand har både selv voldtaget sin hustru - men også ladet andre mænd gøre det.

Det er en voldsom sag, der nu skal for retten i Sønderborg. En 36-årig mand er tiltalt for voldtægter af sin hustru - samt sin tidligere hustru.

Ifølge anklagemyndigheden ved Syd- og Sønderjyllands Politi, har manden gennem en årerække voldtaget sin mentalt retaderede hustru, og samtidig arrangeret at andre mænd også kunne deltage i disse voldtægter. Derudover har manden angiveligt også voldtaget sin tidligere hustru tre gange. Det skriver TV 2.

Det var i forbindelse med efterforskningen af sagen mod den seneste hustru, at det kom frem, at han også skulle have voldtaget en anden kvinde, som han var gift med for over ti år siden.

Ifølge anklageskriftet vat det i mere end fem år, at voldtægterne fandt sted mod mandens seneste hustru. Voldtægterne fandt sted flere steder - heriblandt i en skov, på en strand, på en parkeringsplads og ukendte steder i en bil.

Det var ikke kun manden selv, der voldtog hustruen, han arrangerede også voldtægter af hende, hvor andre mænd tiltvang sig samleje med hende - her har manden også selv deltaget. 

På grund af mental retadering var kvinden ikke i stand til at modsætte sig voldtægterne.

Mishandlet gennem flere år 

Manden arrangerede primært voldtægterne via datingsiden Scor.dk, hvor han lavede aftaler med andre mænd - den 36-årige skulle angiveligt have lavet en "manual", der lå på internettet - det var med udgangspunkt i den, at mændende tiltvang sig samleje med hustruen.

Det er ikke kun voldtægt han udsatte sin hustru for - gennem fire år har hun også været udsat for mishandling.

Manden har blandt andet pisket hende og affyret en softgun mod hendes lår. 

Derudover har manden ifølge anklageren kontrolleret hustruens bankkonto, samt tøj, kontakt til andre mennesker og spise- og sovetider - derudover har manden bevirket at kvinden blev steriliseret. 

Der beskrives også en episode, hvor manden har tvunget hustruen til at gå ud i en sø, selvom det var koldt, hvor han har taget billeder af hende - både påklædt og uden påklædning.

I dag er det også muligt at straffe psykisk vold og derfor er der også rejst tiltale for dette i sagen.

Manden som nægter sig skyldig, blev varetægtsfængslet for lidt over et år siden. 

Der er afsat 17 dage til sagen og der forventes dom i juni eller juli.