Forbløffet patrulje løber tør for bøder efter besøg ved handelsskole

Foto: Shutterstock

En anden patrulje måtte tilkaldes, så alle de ulovligt parkerede kunne få en gul hilsen med hjem.

En patrulje fra politiet løb onsdag tør for P-afgifter, da de besøgte Bakkedraget i Roskilde. Det fortælles noget forbløffet i dagsrapporten. Endnu en patrulje måtte tilkaldes, så de mange ulovligt parkerede bilister kunne få sig en bøde. En del af dem nåede dog at stikke af, fortæller politiet. 

Onsdag morgen kørte en patrulje forbi vejen Bakkedraget, som løber bag ved Roskilde Handelsskole. Her holdt mange biler parkeret ulovligt, så det skabte farlige situationer for de øvrige trafikanter. Bilerne holdt sådan, at kun en bil kunne passere på vejen, så de forbipasserende køretøjer måtte holde tilbage for hinanden.

Tilkalder forstærkning

Betjentene fandt bødeblokken frem, men før de nåede igennem rækken af ulovligt parkerede biler, løb de tør for afgifter.

En ny patrulje kørte til stedet og delte endnu flere afgifter ud. Flere bilister nåede at fjerne deres ulovligt parkerede bil, før politiet nåede at udstede en afgift. I alt 13 bilejere kan nu forvente en P-afgift i ruden, når de vender retur til bilen.

Det er dog ikke gjort med det. Politiet fortæller samtidig at dagens opdagelse af de mange ulovligt parkerede biler gør, at man vender tilbage i fremtiden. På baggrund af dagens oplevelse, vil Midt- og Vestsjællands Politi nemlig fortsætte med at føre tilsyn på stedet.