Forældre i chok: 9-årig afslører uhyggelig besked

Foto: Kim Matthäi Leland

Straks efter pigen fortalte om sin tur hjem, tog forældrene kontakt til politiet

Østjyllands Politi anholdt torsdag aften en 32-årig mand fra Randers, som sigtes for i tre tilfælde at have blufærdighedskrænket børn. Det oplyser Østjyllands Politi fredag

Tirsdag morgen fik politiet en anmeldelse om, at en 9-årig pige var blevet udsat for en blotter, da hun gik på et stisystem ved Mispelvej i Randers NV. 

Pigen skyndte sig at cykle videre, hvorefter hun kontaktede sine forældre, der ringede til politiet, som sendte en patrulje til området. Det lykkedes dog ikke at finde gerningsmanden. 

Torsdag morgen kontaktede faren til en 11-årig pige Østjyllands Politi og fortalte, at hans datter to gange havde set en mand stå og onanere i en lejlighed i Randers C, mens han kiggede på hende gennem en vindue. 

Første gang var inden sommerferien hvor hun og en veninde var på vej hjem fra skole. Den episode blev i første omgang ikke anmeldt. Onsdag morgen stod manden ifølge datteren igen i vinduet og onanerede, mens han kiggede på hende, og den 11-åriges far ringede derfor til politiet. 

Højt prioriteret sag

Ud fra pigens forklaring fandt Østjyllands Politi frem til lejligheden i Randers, hvor den 32-årige bor. På baggrund af den 9-åriges pige signalement af blotteren på stisystemet er den 32-årige også sigtet for dét forhold, fortæller politiet i en pressemeddelelse

”Det kan være en voldsom oplevelse for et barn at blive udsat for blufærdighedskrænkelse, og det er jo enormt utrygt for både børn og forældre, når den slags sker i det område, man færdes i. Derfor har vi også prioriteret denne sag meget højt, og jeg er tilfreds med, at vi så hurtigt har fået fat i den formodede gerningsmand, ” siger politiinspektør Brian Olsen. 

Den 32-årige har tidligere domme for blufærdighedskrænkelse og besiddelse og børneporno, og han fremstilles i grundlovsforhør fredag kl. 11.00 med henblik på varetægtsfængsling. 

Anklagemyndigheden anmoder om lukkede døre i retten, og Østjyllands Politi ønsker på nuværende tidspunkt ikke at oplyse yderligere om sagen. 

KLIK HER OG VEND TILBAGE TIL FORSIDEN