Flue skyld i uheld: Bilist kolliderer med 90-årig

Foto: Shutterstock

Det kunne være gået helt galt

En flue var torsdag årsag til et uheld i Odsherred. Det fortæller Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten fredag.

"Kl. 11.47 skete et sammenstød på Grevinge Kanalvej i Gundestrup mellem to personbiler. En 57-årig mand fra lokalområdet kørte mod vest lige efter Karl Børgesvej, da han fik en flue i øjet og kom til at trække mod venstre, hvor han ramte en modkørende bilist."

Bilisten viste sig at være en 90-årig mand fra Frederiksberg, fortæller politiet - inden de fortsætter:

"Politi og ambulance kørte til stedet, hvor de to førere og en passager blev kørt til tjek på skadestuen. Ingen var dog kommet noget alvorligt til. Der skete større skade på bilerne, som ikke selv kunne køre fra stedet. Brandvæsnet fjernede oliespild fra vejen og politiet registrerede uheldet."

Endnu et uheld

Et andet sted i politikredsen skete der også et uheld. Her var det dog ikke en flue, men derimod en svigning, der var årsag til, det gik galt.

Det fortæller Midt- og Vestsjællands Politi videre i døgnrapporten, der er offentliggjort fredag.

"Kl. 15.23 stødte to biler sammen i et T-kryds i forbindelse med, at den ene bil skulle svinge fra Oddenvej ud på Færgevejen. Den ene bilist, en 32-årig mand fra Eskebjerg, kørte ad Oddenvej mod syd, hvor han skulle svinge til venstre i krydset ad Færgevejen"

Der var dog en anden bil på vejen, som den 32-årige ikke lagde mærke til

"Han overså her en bil, der blev ført af en 22-årig mand fra Gislinge, som kørte ad Færgevejen mod øst. Den 32-årige kørte ud foran den 22-årige, så bilerne kolliderede og fik skader. Ingen personer kom noget til ved uheldet."