Fire unge mishandlede pindsvin: Nu er der nyt i sagen

Foto: Shutterstock

To mænd blev slået til plukfisk, da de bad de unge om at stoppe.

Lørdag 27. juni 2020 blev to unge mænd udsat for grov vold i Christiansgave i Hjørring, da de opfordrede en gruppe på fire unge personer til at stoppe med at mishandle et pindsvin. De to mænd blev slået med knytnæve og med en flaske i ansigtet, og den ene af de forurettede fik som følge knust tre af sine tænder.  

Nordjyllands Politi ønskede offentlighedens hjælp til at fastlægge identiteten på de formodede gerningsmænd i sagen og efterlyste dem derfor i en pressemeddelelse den 1. juli 2020. Her opfordrede man også vidner og andre med oplysninger i sagen til at kontakte politiet. Det fik mange til at reagere og endte med at give pote, oplyser Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse. 

Afgørende oplysninger kom frem

Leder af lokalpolitiet i Hjørring og Jammerbugt vicepolitiinspektør Sune Myrup fortæller, at presseomtalen førte til ganske mange henvendelser i sagen med mange brugbare oplysninger, der gjorde det muligt for efterforskerne at finde frem til centrale vidner og dernæst de formodede gerningsmænd.

”Derfor vil vi gerne takke offentligheden for de mange henvendelser, som faktisk har været afgørende for, at vi kunne opklare sagen,” understreger Sune Myrup. ”– Det er et godt eksempel på, hvorfor man skal kontakte politiet, når man ligger inde med viden i en sag. Hellere en gang for meget end for lidt.”