Fanget i brændende hus - Reddet af røgdykkere

Brand og redning på stedet, ved det brændende sommerhus. Foto: Presse-fotos.dk

Da branden brød ud var den lille kanin alene i sommerhuset - heldigvis fik røgdykkerne reddet den ud i tide.

Det må være alle dyreejeres mareridt, at ens kæledyr skal brænde inde, hvis der opstår brand i hjemmet og du ikke er hjemme. Det var ikke desto mindre det, som skete for en families kanin, da der udbrød brand i det sommerhus som de boede i. 

Søndag måtte brandvæsnet rykke ud til en brand i et sommerhus på Vænget i Dronningmølle. Der var ingen hjemme på adresse - udover børnenes kanin, det fortæller Sn.dk.

Det var Frederiksborg Brand og Redning som søndag eftermiddag klokken 14.42 rykkede ud til branden. 

Heldigvis for den lille kanin og dens ejere, blev den hurtigt reddet ud af røgdykkere. Heldigvis var der også tilkaldt en ambulance i forbindelse med branden og den var derfor på stedet, her fik den lille kanin ilt og kærlig pleje efter den voldsomme oplevelse.

Det var husets facade der var brudt i kraftig brand og intet mindre end 13 brandfolk fra Brand og Redning deltog i slukningsarbejdet. Det tog ikke længe at slukke ilden, men både husets facade og tag har taget skade, derudover er der også vandskader inde i huset efter det store slukningsarbejde.

Da brandfolkene var fremme, kunne de konstatere, at det brændte kraftigt i husets facaden. Ilden blev hurtigt slukket, men husets facade og tag er skadet af ild og der er vandskader inde i huset efter slukningen.

Efterfølgende var politiet og skadesservice på stedet, for at undersøge branden og skaderne.