Fanger 206 fartsyndere på én dag: Holder skarpt øje med strækning

Foto: Sikker Trafik

Fotovognen havde dårligt tid til at stoppe med at blitze.

206. Så mange lidt for hurtige bilistrer er blevet afsløret på det samme stykke hovedvej. Desværre er det ikke over flere dage. De hundredvis af for hurtige bilister blev afsløret søndag, hvor Syd- og Sønderjyllands Politi havde en fotovogn stående på strækningen. 

Sådan fortæller politiet selv på Twitter. 

Det var lokale borgere, som havde bedt om at få fotovognen ud. De var bekymrende, fordi de føler, at mange bilister høvler igennem stærkningen med alt for høj fart. Det må man sige, at politiets fotovogn i den grad fik bevidst.

Her holdt fotovognen

Som nævnt kørte i alt 206 bilister alt for stærkt forbi politiets fotovogn. Alle disse travle trafikanter kan se frem til at modtage en bøde fra politiet. Ud af disse så kørte hele 24 så stækt, at de må forberede sig på at få et klip i kørekortet, og de konsekvenser som følger med, ifølge Syd- og Sønderjyllands Politi. 

Den mest travle bilist blev blitzet med 90 kilometer i timen på strækningen, hvor speedometeret højest må vise 60 kilometer i timen, hvis man ønsker at holde sig inden for lovens rammer. Fotovognen holdt i øvrigt parkeret ved Tarp Hovedvej ved Esbjerg.