Får et kæmpe chok: 9-årig tager indbrudstyv på fersk gerning

Foto: Shutterstock

Den kun blot 9-årige pige fik sig en kæmpe forskrækkelse, da hun ville undersøge hvorfor familiens hun gøede.

Mandag eftermiddag sad den 9-årige pige på sit værelse, i hjemmet på Lavavej i Østerild. Pludselig begyndte familiens hund at gø og det undrede hende. 

Derfor besluttede hun sig for, lige at se hvorfor hunden gøede sådan.

Det betød at hun kort efter fik sig et kæmpe chok - hun overraskede nemlig en fremmed mand i familiens hjem. Det skriver Nordjyske.

De fleste vil nok blive temmeligt forskrækkede, hvis de pludselig tager en indbrudstyv på fersk gerning i eget hjem - og det blev den 9-årige pige også. Derfor skyndte hun sig straks at løbe tilbage på sit værelse og smække døren.

Tyven fik sig sandsynligvis også en forskrækkelse og forlod familiens stue, hvor pigen havde taget ham på fersk gerning, da han stod bøjet over familiens computer.

Tyven forlod tomhændet huset. Han formodes at være kommet ind af husets hoveddøren, der altid står ulåst. 

Politikommissær Jørgen Jensen fra Thisted politi fortæller, at pigen blev meget forskrækket og blot koncentrede sig om at få vendt sig om og løbe, derfor har hun ikke kunne give et signalement af manden.

Advarer i denne tid 

For nylig advarede forsikringsselskabet Tryg om netop disse situationer, der forekommer ekstra hyppigt, nu hvor sommeren er over os. 

Det sker nemlig hver eneste sommer, at der kommer ubudne gæster ind i de danske hjem, gennem ulåste døre eller åbne vinduer.

Derfor opfordres der til, at man altid sørger for at hoveddøren er låst, når den er ubevogtet - når man eksempelvis er i bad, befinder sig på en anden etage i huset eller i haven. Det kan nemlig have betydning for om du er dækket af forsikringen, hvis tyven har kunne komme ubesværet ind i huset.

Det kan du læse mere om her: