Drabsforsøg: Familiefar tvang hustru til at drikke forgiftet kakaomælk

Arkivfoto: Shutterstock

En 45-årig mand fra Næstved er nu sigtet i en sag, om et bizart drabsforsøg på sin kone.

Sidste år forsøgte en mand fra Næstved at dræbe sin kone. Det gjorde han ved at tvinge hende til at drikke et forgiftet glas kakaomælk. Det skriver Sjællandske. 

Han truede hende med en hobbykniv - hvis ikke hun drak glasset med kakaomælk, ville han skære i hende med kniven. Det gjorde han dog alligevel, selvom hun rent faktisk drak kakaomælken. Hun fik et 20 centimeter langt snit i sin underarm og fik senerne i sit håndled skåret over. 

Det var den om formiddagen den 22. oktober sidste år, at han forsøgte at tage livet af sin kone. Årsagen skulle angiveligt være at de to var ved at gå fra hinanden. 

Ville både have børn og værdier 

Den 45-årige mand skulle undervejs have udtalt til sin kone, at han ville have 65-75 procent af parrets værdier, ligesom han også krævede at hun kun skulle se deres to piger hver 14. dag. 

Kvinden blev efterladt blødende og stærkt bevægelseshæmmet i en seng, men det lykkedes hende alligevel at få hoppet ud af et vindue og få slået alarm hos en nabo.

Manden er nu tiltalt for planlagt drabsforsøg. Der er afsat fire retsdage til sagen, som er afgøres ved Retten i Næstved.