De 10 minutter fortryder han med garanti i dag

Foto: Rigspolitiet

En mand gjorde sig tirsdag uheldigt bemærket

En mand kom tirsdag i kontakt med politiet to gange på blot ti minutter. Det fortæller Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten. 

"Kl. 20.12 standsede en patrulje en bilist ved et supermarked i Vig, som viste sig ikke at have et gyldigt kørekort," skriver Midt- og Vestsjællands Politi, inden de fortsætter: 

"Bilisten, en 43-årig mand fra Nykøbing Sj., havde fået sin førerret inddraget, da han ikke havde været oppe til en kontrollerende køreprøve i forbindelse med en tidligere frakendelse. Han blev derfor sigtet og formanet om, ikke at køre videre."

Beskeden var dog ikke trængt igennem, kunne det tyde på. 

"Bare 10 minutter senere mødte patruljen ham dog igen på hjul. Han kørte denne gang ved Vig Station i den samme bil. Den 43-årig blev igen sigtet for kørsel uden førerret og gjort bekendt med, at politiet kunne tage hans bil, hvis han kørte igen," fortæller politiet. 

Flere problemer

Et andet sted i politikredsen var der også problemer i trafikken. Denne gang omkring Havevang i Holbæk. Her trafik politiet en påvirket bilist. 

"Kl. 20.50 kørte en patrulje i Havevang i Holbæk, hvor en 41-årig mandlig bilist fra Holbæk blev standset i en rutinekontrol. Føreren viste sig at være påvirket af bevidsthedspåvirkende stoffer, og han var desuden frakendt kørekortet i en tidligere sag om kørsel i påvirket tilstand," skriver Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten. 

"Den 41-årige blev anholdt, sigtet, fik udtaget en blodprøve og herefter løsladt. Bilen var en han havde lånt, så ejeren blev sigtet for at låne sin bil ud til en person uden gyldigt kørekort."

Begge kan forvente at høre mere fra politiet i sagen, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.