Da han åbner sin bagage bliver de først mistænksomme

Foto: Shutterstock

En mand fik gjort betjentene mistænksomme

Falske papirer, kondomer og babyolie gjorde onsdag politiet mistænksomme. Det fortæller Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi i døgnrapporten. 

"En 45-årig mand blev klokken 19.30 standset, da han i bus rejste ind i Danmark fra Tyskland. Manden viste et græsk identitetskort, som var falsk og det viste sig at han også medbragte et falsk græsk pas og et falsk græsk kørekort, samt pasbilleder," fortæller politikredsen.

"Da mandens bagage blev gennemsøgt fandt politiet desuden kondomer, babyolie og mavesyremedicin, som kunne indikere at manden enten allerede havde, eller havde til hensigt at smugle narko inde i kroppen."

Det viste sig dog, at mandens ikke gemte på ulovligheder.

"Da manden blev røntgenfotograferet viste det at han ikke smuglede. Manden blev sigtet for dokumentfalsk og overført til politiets udlændingekontrolafdeling, som skal undersøge hans forhold nærmere."

Fire dage i streg

I døgnrapporten fortæller Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi ligeledes om en ung mand, der påkaldte sig politiets opmærksomhed fire dage i træk. 

"En 21-årig mand blev 01.34 sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen fordi politiet hen over fire dage gentagne gange var blevet tilkaldt til den meget højlydte maratonfest," fortæller politiet. 

Det kunne ikke blive ved med at gå, derfor tog politiet den 21-åriges anlæg med sig. 

"For at skaffe ro blev den 21-åriges soundboks taget i forvaring, så den musik- og festglade ungersvend kan hente den igen på Nykøbing Falster Politigård  i dag," oplyser Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi.