Chok på dansk skole: Ofrene er mellem 8 og 13 år

Foto: Rigspolitiet

En ansat er nu blevet sigtet af politiet

En ansat på en nordjysk skole er nu blevet sigtet for flere blufærdighedskrænkelser. Det bekræfter Nordjyllands Politi onsdag. 

"Nordjyllands Politi efterforsker i øjeblikket en sag, der drejer sig om blufærdighedskrænkelse. Sagen relaterer sig til Aabybro Friskole. En ansat på skolen er sigtet i sagen," skriver politiet. 

Sagen har været kendt af politiet siden 21. april i år. Her modtog de en anmeldelse, der drejede sig om blufærdighedskrænkelse på Aabybro Friskole. 

”Vi kan bekræfte, at vi i øjeblikket efterforsker en sag om blufærdighedskrænkelse på friskolen i Aabybro,” kommenterer efterforskningsleder Frank Olsen, Nordjyllands Politi.

Meget unge ofre

Han oplyser, at politiet i forbindelse med sagen har sigtet en ansat på skolen for at have udsat piger fra samme skole for blufærdighedskrænkelse. Pigerne er i alderen 8-13 år.

”Efterforskningen kører, og vi er i fuld gang med at tale med de implicerede i sagen. Derfor er det begrænset, hvad vi kan og vil sige om sagen i øjeblikket,” forklarer efterforskningslederen.

Af hensyn til den i gangværende efterforskning har politiet ikke yderligere oplysninger at give i sagen i øjeblikket.