Børn skaber panik: Står pludseligt midt på motorvejen

Foto: Shutterstock

En gruppe børn førte onsdag skabte onsdag panik på en dansk motorvej

En gruppe børn var i går på afveje ved Nærum, fortæller Nordsjællands Politi torsdag i døgnrapporten. Børnene fik lige pludseligt telefonerne til at bimle hos politiet, der fik flere anmeldelser om dem. Det var der en god grund til, fortælles det i døgnrapporten. 

"En gruppe 8-10 årige børn var onsdag formiddag på afveje," skriver Nordsjællands Politi - og fortsætter: 

"Hvilket gav flere anmeldelser til Nordsjællands Politi fra bilister, som så børnene i midterrabatten på Helsingørmotorvejen ved Hjortkær."

Politiet sendte straks en patrulje af sted. Det lykkedes dog ikke betjentene at finde de børn, der angiveligt gik rundt på motorvejen. 

"Da en patrulje kort tid efter kørte på strækningen, var børnene imidlertid forsvundet fra stedet," bekræfter Nordsjællands Politi. 

Kaster flaske mod bil

Et andet sted i politikreden var der også ballade i trafikken. Det var i Hillerød, hvor der blev kastet en flaske mod en bil. 

Nordsjællands Politi fortæller:

"En ukendt dreng kastede onsdag eftermiddag klokken 14.05 en flaske ud foran en 48-årig kvindelig bilist fra Fredensborg, da hun kom kørende ad Holmegårdsvej. Flasken ramte dog ikke bilen, ligesom der heller ikke skete noget med kvinden."

De fortæller desuden, at en patrulje kom til stedet og kørte efterfølgende rundt i området for at finde drengen, der beskrives som 8-11 år, udenlandsk af udseende med mørkt hår. Han var iført en karrygul trøje og en stor sort skoletaske. Drengen var dog ikke at se i området.

Ved du noget? Så kontakt Nordsjællands Politi på telefon 114.