Befamlede kvinder på stribe: Så fik vidner nok

En tilsyneladende travl krænker, var på spil mandag og tirsdag, hvor han nåede at befamle fire kvinder, før vidner fik stoppet festen.

Det kan for nogle være svært at modstå en ‘dejlig dame’, men det er ikke ensbetydende med, at man bare kan tage for sig, som man har lyst. 

Tirsdag indløb der en anmeldelse om at en 49-årig kvinde, havde haft en ubehagelig oplevelse på parkeringspladsen ved Rema 1000 på gugvej i Aalborg. Mens kvinden er i færd med at pakke sin bil med indkøbsvarer, kommer der pludselig en fremmed mand og tager rundt om hende, samtidig med at han befamlede hende på overkroppen. Det skriver Nordjyske. 

Manden blev fanget på butikkens overvågning, og da politiet ankom til stedet, kunne de sagtens kende ham - selvsamme mand, havde de nemlig haft anholdt dagen før. Der var han blevet anholdt og sigtet for blufærdighedskrænkelse. 

Sigtelsen mandag havde tilsyneladende ikke fået manden på bedre tanker, det stoppede nemlig ikke her. 

Senere tirsdag blev en kun 17-årig pige også antastet af manden. Det skete på Provstejorden ved Aalborg changs fodboldbaner. Hun fik slået og revet sig fri fra mandens greb, hvor hun efterfølgende flygtede hjem til sin kæreste.

Heftig jagt

Nogle vidner til episoden valgte at følge efter manden, som stjal en cykel og flygtede fra stedet. Da han krydser en vej, kører han ind i en bil med lav fart - men heller ikke dette stoppede ham. Ved Kunsten smed han cyklen og fortsatte til fods.

Kort efter stoppede han en 23-årig kvinde, som han vælter i jorden. Han både kysser kvinden og tager hende på brysterne. Overgrebet blev stoppet af flere fra Provstejorden, som overmandede den kåde mand. 

Politiet blev tilkaldt og onsdag formiddag blev han fremstillet i grundlovsforhør og varetægtsfængslet i fire uger.