Anmeldt for hustruvold efter tur i IKEA

Foto: Rigspolitiet

En patrulje måtte besøge et ungt par, hvor der angiveligt foregik hustruvold.

Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi fortæller i døgnrapporten, at kredsen i går måtte sende en patrulje af sted, da de fik anmeldelser om at en mand var ved at begå hustruvold. 

Sandheden viste sig dog at være en ganske anden. 

"I går formiddags fik politiet en anmeldelse om at en kvinde formentlig var ved at få tæsk af en mand i en lejlighed i Næstved," skriver politiet, inden de tilføjer: 

"Anmelderen kunne bl.a. høre højlydt skænderi og en kvinde, der græd."

Kort efter nåede patruljen frem og bankede på døren ind til lejligheden, fortæller Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi. 

"Her var der ganske rigtigt et ungt par, som så noget frustrerede ud. Det viste sig, at de havde købt et saml-selv skab, som ikke lod sig samle. Så der var blevet råbt og bandet… men mest af skabet - og ingen havde slået nogen."

Desuden tilføjer politiet, at patruljen gav parret deres medfølelse og fortsatte derefter patruljeringen.

Truer ansat på livet

En patrulje var onsdag nødt til at anholde en mand, da han havde truet en af deres kolleger på livet. Det fortæller Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi. 

"En 58-årig mand ringede i går til en politiansat og truede ham på livet. Derfor kørte et par betjente ud til den 58-åriges adresse i Munke-Bjergby, hvor de anholdt og sigtede manden for trusler mod polititjenestemand."

Lige nu overvejer politiet, hvad der skal ske med manden. Det er nemlig ikke første gang, at han har fremført trusler. 

"Da det bestemt ikke var første gang, at den 58-årige havde fremsat lignende trusler, overvejes det nu, om manden skal fremstilles i grundlovsforhør."