Ældre mand har flere hemmeligheder - Så kigger politiet forbi

Foto: Shutterstock

Politiet gjorde noget af et fund, da de besøgte en 65-årig mand

En 65-årig fik tirsdag besøg af politiet. Han endte med at blive sigtet for at have en stribe ulovlige ulovlige våben. Det fortæller Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi i onsdagens døgnrapport.

"Tirsdag klokken 16.51 ransagede politiet en adresse uden for Præstø. Her fandt politibetjentene en skarpladt salonriffel, der stod i et hjørne i stuen, et haglgevær, to andre rifler, en revolver, ammunition – og to kanonslag," skriver politiet.

De ulovlige våben var dog ikke det eneste fund, de gjorde.

"Der blev også fundet 147 gram hash, en digitalvægt, kontanter og en masse små plastposer. Beboeren – en 65-årig mand – blev anholdt klokken 16.51 og sigtet for overtrædelse af våbenlov, straffelov, fyrværkerilov og lov om euforiserende stoffer," fortæller Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi, der desuden oplyser, at den 65-årige fremstilles i grundlovsforhør onsdag.

Tur på bordel

Tirsdag var Sydsjælland og Lolland Falsters Politi desuden på bordelkontrol sammen med en anden offentlig myndighed.

"Sammen med Skattestyrelsen gennemførte politiets udlændingekontrolafdeling tirsdag en kontrol af en stribe adresser, hvor der muligvis kunne være tale om forretningsvirksomhed i form af bordeldrift," skriver politiet i døgnrapporten. 

"Politiet var på to adresser i Nykøbing, i Nysted, Nr. Ørslev og Kraghave, og ingen af stederne blev der konstatereret ulovligheder," slår Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi fast.