57-årig mand overrasker: Stjæler Pokemon-kort og hårvoks

Foto: Shutterstock

En 57-årig man stjal samlekort og hårvoks fra en butik.

Tirsdag kl. 17.57 fik Østjyllands Politi en anmeldelse fra Normal i Søndergade i Aarhus, hvor en strøgvagt havde tilbageholdt en butikstyv.

Det fortæller politiet i døgnrapporten onsdag 

En medarbejder i butikken havde set manden tage flere varer i butikken for derefter at lægge dem ind under sin jakke. Medarbejderen havde kontaktet en af strøgvagterne, der fik fat i manden, efter han havde passeret kasselinjen uden at betale for noget.

Vagten fandt blandt andet manden i besiddelse af flere Pokemon-kort samt noget hårvoks, som han leverede tilbage til butikken.

Manden blev desuden fundet i besiddelse af et knojern, hvorfor politiet blevet tilkaldt. Da betjentene ankom til stedet, blev den 57-årig mand sigtet for butikstyveri og for overtrædelse af våbenloven. Han blev herefter bortvist fra stedet, og butikspersonalet gjorde ham bekendt med, at han ikke længere var velkommen i Normals butikker.

Havde for meget fart på

I den mindre by Ørsted, der også befinder sig i Østjyllands Politkreds, var der også ballade.  

Tirsdag kl. 17.04 spottede en patrulje på Rougsøvej i Ørsted en lille knallert, der kørte væsentligt hurtigere end de tillade 30 km/t. Betjentene fik standset knallerten og tog kontakt til den 16-årige fører. Han fik besked på at stå af knallerten, så den kunne få en tur på et rullefelt med henblik på at tjekke tophastigheden.

Turen på rullefeltet afslørede, at knallerten kunne nå en fart på 53 km/t, og den 16-årige dreng blev derfor sigtet for at køre på en ulovlig, konstruktivt ændret knallert. Det viste sig, at det var anden gang inden for kort tid, at den 16-årige dreng var blevet sigtet for at køre på en konstruktivt ændret knallert. Knallerten blev derfor beslaglagt med henblik på konfiskation.

Den 16-årige dreng kan nu formentlig se frem til en ubetinget frakendelse af retten til at føre lille knallert samt udskydelse af retten til at erhverve kørekort til motorkøretøj/stor knallert, oplyser Østjyllands Politi.