28-årig københavner gjorde kæresten gravid: Gav hende abortpille

Foto: Shutterstock.com

En 28-årig mand forsøgte at skade sin gravide kæreste ved at løsne hjulboltene, og derefter gav han hende en abortpille, så kvinden aborterede.

En forfærdelig historie har set dagens lys i Danmark, hvor en 28-årig mand er sigtet for at skulle have fremprovokeret en abort hos sin kæreste, der var gravid i femte måned.

Ekstra Bladet har talt med Københavns Politi, der fortæller, at manden indførte det abortfremkaldende præparat, Cytotek i kærestens underliv, mens de havde sex. Det var vel og mærke uden at kvinden vidste det.

Allerede samme nat fik kvinden foretaget en abort, og hun kunne slet ikke forstå hvorfor, da hele graviditeten var foregået normalt.

Den 28-årige mand var gået meget langt for ikke at skulle være far. Ifølge Københavns Politi skulle manden have købt præparatet på et apotek i Tyrkiet, og han fik pillerne sendt til Danmark via en mellemmand.

Forsøgte at få kæresten til at køre galt

Abortpillen var dog ikke den eneste måde, den 28-årige mand forsøgte at få sin kæreste til at miste barnet på.

Blot en måned tidligere, skulle han have forsøgt at gøre skade på kæresten og deres kommende barn, ved at fjerne hjulboltene på hendes bil. Heldigvis opdagede kvinden dette i tide, så hun ikke endte med at køre galt.

Den 28-årige mand er tiltalt for legemsangreb af særlig rå, brutal eller farlig karakter. Derudover er han også tiltalt for at udsætte kæresten og andres liv eller førlighed for nærliggende fare.

Manden skal for Retten ved Frederiksbjerg.