18-årig truede med kniv: Gik amok over overhaling

Foto: Shutterstock.com

Mundhuggeri mellem en 18-årig og en 22-årig udviklede sig til trusler på livet.

En 18-årig mand forvandlede en ufarlig situation til det stik modsatte, da han blev så frustreret over en medbillist, at han valgte at hente en kniv i et nærliggende hus, hvorefter han fremførte trusler. 

Episoden fandt sted mandag aften i Tilst ved Aarhus.

Det oplyser Østjyllands Politi

Det fremgår af rapporten, at den 18-årige skulle have holdt stille i sin bil midt på vejen. Her skulle der have holdt en 22-årig mand lige bag ham, som ventede i et stykke tid, før han valgte at køre udenom. 

Men den 18-årige brød sig ikke synderligt om overhalingen, da han med det samme valgte at accelerere, hvilket var lige ved at forårsage et uheld. 

Det medførte mundhuggeri mellem de to mænd, men episoden kulminerede, da den 18-årige trak sig for at hente en kniv i et nærliggende hus, som han brugte til at fremføre trusler, herunder trusler på livet, som var rettet mod den 22-årige samt mandens medpassager. 

Dette fik den 22-årige til at hamre speederen i bund. Men de blev dog i området for at hjælpe med at identificere gerningsmanden. 

Politiet fik anholdt den 18-årige, som blev sigtet for flere forhold, herunder trusler på livet, overtrædelse af våbenloven og kørsel uden førreret.

Men det var såmænd ikke kun den 18-årige, der blev sigtet, eftersom man i samme ombæring kunne sigte ejeren af bilen for at have overladt førerretten til en, som ikke har kørekort.