Ingen var forberedte på det fund, lægerne gjorde i Amy Schumers tarm

Foto: Shutterstock.com

I forbindelse med en operation, kom noget til syne i Amy Schumers tarm, som ingen havde forventet at se

I forbindelse med en operation, gjorde kirurgerne et chokerende fund i kroppen på komiker og skuespiller Amy Schumer, der bl.a. er kendt fra film som 'Trainwreck' og 'I Feel Pretty'.

Årsagen til, at hun skulle opereres var, at hendes æggestokke og blindtarm skulle fjernes på grund af endometriose. Det betyder, at hun havde en livmoderslimhinde, der sad på det forkerte sted.

Dette kan både finde sted i livmoderens muskulatur, men også på æggestokkene, blæren, bughinden og tarmen.

Da hun lå på operationsbordet, og kirurgerne havde åbnet hende, for at fjerne både æggestokke og blindtarm, blev de mødt af et syn, som de bestemt ikke havde forventet at skulle se.

Det viste sig nemlig, at der i hendes blindtarm sad en tumor. Hverken lægerne eller Amy Schumer selv var klar over, at hun havde en tumor.

Derfor kom det naturligvis som en stor overraskelse.

"Jeg er allerede en forandret person. Jeg hopper af glæde over den nye energi, jeg har fået," skriver Amy Schumer i et opslag på Instagram, hvor hun fortæller om, at kirurgerne gjorde det overraskende fund.

Foto: Instagram

I dette opslag forklarer hun også, at hun nu er fri for den smerte, som hun har båret hele sit liv. Netop derfor er hun rigtig glad for at have fået udført operationen.

Derudover fortæller hun, at hun er overbevist om, at det er en af de primære årsager til, at hun havde en meget hård graviditet, da hun fik sin søn Gene.

Ham har hun sammen med sin mand Chris Fischer, som hun blev gift med i februar 2018.