Far lavede tragisk fejl da han skulle aflevere tvillingepiger i dagplejen: Nu er de døde

Foto: Privat

En forfærdelig skæbne ramte to små tvillingepiger, da deres far lavede sit livs forglemmelse.

Det var meningen, at de små drenge Brycen og Brayden McDaniel skulle afleveres i dagpleje. Men deres far glemte at aflevere dem og efterlod dem på bagsædet, mens han tog på arbejde.

Faderen var angiveligt meget stresset på arbejdet på tidspunktet for hændelsen og var så distraheret, at han troede, at han havde afleveret børnene.

Han fortsatte derfor sin dag som normalt.

Da arbejdsdagen var forbi, tog faderen ifølge ABC News til Sunshine House Early Learning Academy for at hente sine drenge.

Da han spurgte personalet i daginstitutionen om tvillingerne, fik han at vide, at Brycen og Brayden ikke var blevet afleveret den morgen.

Han sprintede ud til bilen og fandt sine to døde børn stadig fastspændt i deres bilsæder, hvor de havde siddet hele dagen under den brændende sol.

Tvillingerne døde af hypertermi - bedre kendt som hedeslag - efter at temperaturen i bilen steg til 49 grader.

Sheriffen i Richland County Leon Lott siger, at han senere talte med tvillingernes far og havde den mest hjerteskærende samtale, siden han blev ansat i politiet for 46 år siden.

"Det var ikke hans mening at gøre det. Gud, han havde ikke til hensigt at gøre det," udtalte Lott.

"Faderen følte sig særligt stresset på arbejdet, og han troede fejlagtigt, at han havde afleveret sine to små sønner i dagpleje," udtaler Lott, da han snakker om faderens sindstilstand.

Efter Brycen og Braydens død understregede retsmediciner Naida Rutherford, hvordan man kan forebygge sådanne hændelser.

En måde at minde forældrene om, at deres børn stadig er på bagsædet, er ved eksempelvis at efterlade deres tøjdyr på forsædet.

"Det er vigtigt for forældre at huske, at der er mange stressfaktorer i denne tid. Jeg håber, at alle institutioner vil huske at ringe til forældrene, hvis deres barn ikke dukker op - det kan redde et liv," siger Rutherford ifølge WMBF.

I tilfældet med tvillingerne Brycen og Brayden blev deres far ikke sigtet for nogen forbrydelse.