Plakater til den personlige indretningsstil

Foto: Shutterstock

Nogle gange skal der bare ske noget forandring i hjemmet og et godt sted at starte er med indretningen. Hvordan et hjem er indrettet hænger nemlig sammen med hvordan man har det, når man befinder sig der. Da hjemmet gerne skal have den der ’hjemlige’ følelse, er det heller ikke lige meget, hvordan boligen ser ud og føles. Læs med her.

 

Der er mange projekter man kan kaste sig ud i, når boligen skal piftes op og mange tager faktisk ikke lang tid. Du behøver hverken renovere eller male, men derimod fokusere på inventaret, farverne og interiøret. Du kan blandt andet overveje nye flotte plakater, planter og sjove pynteting til hjemmet.

Ny kunst på væggene med plakater

Hvis du synes dine vægge er triste at kigge på, så er det måske en idé at overveje at præge dem med farverige kunstværker. Du kan eksempelvis overveje et sammenspil af sjove plakater til dine vægge i stuen. Med plakater, menes der ikke portrætter af bands eller berømtheder, men alt lige fra abstrakt kunst til fotoplakater, verdenskort og plakater med citater. For at give ekstra liv til væggene kan du sagtens kombinere flere slags med hinanden, uanset om de er af forskellige størrelser og typer. Plakater findes blandt andet som følgende kategorier:

 

·          Fotoplakater

·          Citatplakater

·          Kunstplakater

·          Illustrationer

·          Typografi

·          Dyr og planter

·          Astronomi

·          Grafisk design

·          Og mange flere.

Indram plakaterne og hæng dem asymmetrisk

Mange har tendens til at ophængning af diverse hylder og billeder skal være helt perfekt. Men faktisk kan det gøre meget for udtrykket på en væg, at du vælger asymmetri. Ved plakater kan du vælge forskellige størrelser, flere farver af rammer og så hænge dem skævt op ad hinanden på væggen. Du kan blandt andet finde inspiration til dette på nettet.

Ind med grønne planter

En anden mulighed for at skabe et mere hyggeligt og personligt hjem er ved at anskaffe flere planter. Ikke nok med at grønne planter giver en mere eksotisk stemning i hjemmet, så er de også med til at bidrage til et bedre indeklima. Overvej en flot monstera-plante eller en lille palme for eksempel.

Køb brugte møbler

Hvis du er træt af dine nuværende møbler så kan du sagtens udskifte disse uden, at det kommer til at koste dig en formue. En sjov og anderledes måde at indrette dit hjem på kan være ved at vælge inventar, som varierer i farve og materiale. Det er med til at gøre hjemmet mere interessant og give  kant i forhold til indretningen.

Udnyt pladsen

Pladsmangel er et udbredt problem og særligt, hvis man bor i lejlighed. Dét du kan gøre for at komme problemet til livs, er ved at overveje at benytte pladsen op til loftet. Du kan blandt andet finde høje reoler, som ikke bare er praktiske men også æstetiske. For eksempel i køkkenet, hvor du kan pryde hylderne med krydderier og andre køkkenartikler. Har du en seng med plads nedenunder, kan du med fordel også anskaffe dig nogle kasser med hjul, således du kan opbevare tøj eller sko der.