Tænder cigaret: Det skulle hun aldrig have gjort

Foto: Rigspolitiet

I dag fortryder en 28-årig kvinde formentlig, at hun gav efter for sin trang til en cigaret tirsdag.

En kvinde var tirsdag mindre tilfreds med politiets tilstedeværelse. Det fortæller Østjyllands Politi i døgnrapporten. 

"Tirsdag kl. 11.12 var Østjyllands Politis specialpatrulje forbi en adresse i det sydlige Aarhus, fordi betjentene havde mistanke om, at det blev handlet med narkotika på stedet, skriver politiet, inden de uddyber: 

"Da betjentene bankede på, blev døren åbnet af den 45-årige, mandlige beboer, der blev gjort bekendt med, at politiet ønskede at undersøge lejligheden lidt nærmere."

I lejligheden befandt sig også en 28-årig kvinde, der, sammen med den 45-årige mand, satte sig i sofaen, mens betjentene ransagede lejligheden. Mens ransagningen stod på blev den 28-årige kvinde dog mere og mere ophidset.  

Skulle aldrig have tændt cigaret

Da den 28-årige kvinde blev bedt om at udlevere nøgler til kælderrummet, kastede hun dem i hovedet på den ene af betjentene og råbte skældsord efter ham, fortæller Østjyllands Politi. 

Det stoppede dog ikke der. 

"Mens to af betjentene, sammen med den 45-årige mand, gik ned i kælderen, blev de andre to betjente i lejligheden med den 28-årige kvinde. Her opstod der nogle uenigheder, efter den ene betjent bad kvinden om ikke at tænde en cigaret, mens politiet var på besøg."

Østjyllands Politi fortæller, at betjentenes ord dog faldt for døve øren. 

"Kvinden ignorerede betjentens besked, og tog alligevel cigaretten op til munden, hvilket fik betjenten til at tage fat i hendes hænder og bede hende om at slippe lighter og cigaret. Mens betjenten havde fat i hendes hænder, forsøgte kvinden at bide ham i hånden," fortæller politiet. 

Kvinden endte derfor med at blive anholdt og sigtet for forsøg på vold mod polititjenestemand og for fornærmelig tiltale mod polititjenestemand, oplyser Østjyllands Politi.