Hitter i Løvens Hule: Nu er tragisk ulykke indtruffet

Foto: Rigspolitiet

En 41-årig mand er netop nu i kritisk tilstand

Nu fortæller TV2 Nord, at en ulykke er indtruffet på Hotel Viking, der ligger i Sæby. Mange danskere kender hotellet fra det populære program Løvens Hule, der sendes på DR. 

En 41-årig mand befinder sig lige nu i kritisk tilstand. Årsagen er, at han druknede i et badebassin i hotellets velanskrevne wellness-afdeling. Det er endnu uklart, hvordan ulykken kunne finde sted. 

Det er dog offentliggjort, at den 41-årige befandt sig på hotellet i forbindelse med et kursusforløb. Et kursus i hvad er ikke nærmere beskrevet. 

Meget berørte

Hotellets direktør Bent Fabricius fortæller til TV2 Nord, at man på hotellet er meget berørte af hele situationen. Direktøren fortæller desuden, at Arbejdstilsynet nu skal ind over sagen. 

"Han var på hotellet i forbindelse med et kursusforløb, og derfor skal Arbejdstilsynet nu kigge på omstændighederne omkring ulykken," fortæller hoteldirektør Bent Fabricius om ulykken.

Hotel Viking har eksisteret i mange år, men blev særligt kendt tidligere på året, hvor ejerne var med i Løvens Hule på DR. Her lykkedes det dem at få Jacob Risgaard med ombord, så han nu ejer en del af hotellet. Risgaard fortalte levende i programmet, hvordan han som dreng i den nordjyske by altid skulle over og kigge ind af vinduerne på hotellet, når han cyklede forbi.