Alene og væk hjemmefra: To hundes ejere efterlyses

Ejeren til disse to hunde efterlyses. Ved du, hvor de hører til? Foto: Midt- og Vestjyllands Politi / UK Graphics

Politiet leder med lys og lygte efter ejeren til to hunde, som betjentene lige nu passer på.

Mandag beder Midt- og Vestjyllands Politi alle landets dyrevenner. 

Politiet har nemlig fået indleveret to - formentlig - bortløbne hunde, som politiet nu efterlyser ejeren på. 

Denne hund vil gerne hjem til sin kurv. Foto: Midt- og Vestjyllands Politi

Der er tale om to forskellige hunde. Den ene sort og den anden hvid. Betjentene fra Midt- og Vestjyllands Politi har slået hundenes billede op på Twitter. De fortæller dog ikke under hvilke omstændigheder, hundene er blevet fundet. 

En ting er dog sikkert. Politiet vil mægtigt gerne i kontakt med ejeren til begge de to hunde, der nu er i betjentenes varetægt. 

Sådan bør man gøre

Årsagen til at disse to hunde er blevet væk fra deres ejere, vides som nævnt ikke. 

En gang i mellem ændrer livet sig dog på en måde, man ikke kan forudse. Det kan sætte familier i den ulykkelige situation, at hunden ikke længere kan blive i sit hjem. Selvom det kan virke som et nederlag, så er det faktisk en god ting, når ejeren erkender i tide, at hunden ikke længere kan få opfyldt sine behov i hjemmet.

Hvem savner mig? Foto: Midt- og Vestjyllands Politi

I den forbindelse opfordrer Dyrenes Beskyttelse altid til, at man henvender sig til en, der ved, hvad de har med at gøre. Så undgår man at tage til takke med et dårligt hjem til hunden eller i sidste instants: slippe den fri i et øde område og køre sin vej. 

”Hvis man som ejer har fået en hund eller en hvalp, som viser at sig at være for stor en mundfuld, anbefaler Dyrenes Beskyttelse altid at søge professionel hjælp. For hundens bedste vil det altid være en god idé at finde et nyt hjem til den, som ved hvilke udfordringer, der har været i tidligere hjem, og derfor kan arbejde videre med det,” siger Jens Jokumsen, Familiedyrschef ved Dyrenes Beskyttelse, i en pressemeddelelse.