Chokeret efter tur til REMA1000: Opdager det først for sent

Foto: Shutterstock

Indkøbsturen forløb anderledes end den 81-årige mand havde forestillet sig

En ivrig, udenlandsk mand forsøgte mandag eftermiddag at sælge jakker fra sin bil, som var parkeret ved Rema1000 på Apotekervænget i Sakskøbing, fortæller Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi i døgnrapporten. 

Selvom manden ikke havde rent mel i posen, så lykkedes det ham alligevel at få afsat i hvert fald en af jakkerne

"En 81-årig mand blev overtalt til at sætte sig ind i bilen, og her blev han præsenteret for flere stykker herreekvipering, som var mærket med AC Made in Italy. Han lod sig besnakke til at købe en jakke, som han betalte kontant for," skriver Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi - og fortsætter: 

"Men kort efter opdagede den 81-årige, at han manglede sin pung med kontanter og personlige papirer. Sælgeren var over alle bjerge. Politiet har forskellige spor at gå efter, herunder en beskrivelse af den bil, sælgeren kørte i"

Slået med dækjern

Det var dog ikke den eneste hændelse i politikredsen, som betjentene måtte rykke ud til. Et andet sted i byen havnede to mænd i slagsmål med hinanden

"Mandag klokken 12.30 fik politiet en anmeldelse om, at to mænd var oppe at slås på Anemonevej i Næstved. Det handlede tilsyneladende om penge, og den ene – en 55-årig mand – fik nogle knytnæveslag, og der blev også slået med et dækjern," forklarer Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi 

Den anden forlod stedet, men blev kort efter fundet af politiet i nærheden. Det var en 42-årig mand fra Vordingborg, og han blev sigtet for kvalificeret vold.