Stjålet bil var alligevel ikke stjålet

Foto: Shutterstock

Manden kunne godt have sparet sig sin anmeldelse til politiet

Det viste sig, at en stjålet bil slet ikke var stjålet.

Det kryptiske meddelese kommer Nordsjællands Politi med i døgnrapporten onsdag på baggrund af en anmeldelse, der løb ind fra Helsingør tirsdag eftermiddag. 

"Klokken 16.30 ringede en mand og anmeldte, at hans bil var blevet stjålet fra en p-plads fra Strandgade," skriver politiet i Nordsjælland, inden de uddyber:

"Heldigvis ringede han igen en time senere og meldte, at bilen alligevel ikke var stjålet – han havde om morgenen blot parkeret et andet sted end vanligt og glemt det i løbet af dagen."

Veninder udsat for blufærdigedskrænkelse

Et andet sted i politikredsen fandt en langt mere alvorlig overtrædelse sted. Den hændelse fandt sted i bussen fra Vedbæk mod Holte.

"En 11-årig pige anmeldte klokken 13.13, at hun omkring ti minutter tidligere havde befundet sig i bus 193 mod Holte Station med en veninde, da en ung mand, som også sad i bussen, pludselig blottede sig og begyndte at masturbere. De to piger skyndte sig derfor at stige af bussen ved Trørød Torv," fortæller Nordsjællands Politi. 

En patrulje kørte til Holte Station for at lede efter den unge mand, men det var ikke muligt at udfinde ham, derfor har politiet nu udsendt et signalement af manden. 

Han beskrives som:

  • Mand
  • Ung
  • Muskuløs af bygning og med håret samlet i en knold
  • Iført sort t-shirt og sorte shorts
  • Medbragte en pose eller taske

Hvis man kender noget til episoden eller signalementet ringer en klokke, så kan Nordsjællands Politi kontaktes på telefon 114.