Politiet melder ud: Vi er klar

Foto: Kim Matthai Leland

Politiet melder ud forud for weekenden

Fyns Politi er klar til fodbold på søndag. Så ligetil er budskabet som Fyns Politi fredag er på gaden med

"Når OB og FCK mødes til superligakamp i Odense på søndag den 1. august er Fyns Politi klar til at møde de mange fans fra begge hold rundt om i byen og sikre tryghed og sikkerhed - både før og efter kampen," skver Fyns Politi i en pressemeddelelse

Politiet fortæller desuden, at de vil være synligt tilstede i byen, når superligakampen skal spilles

Vicepolitiinspektør Anders Furbo Therkelsen siger:

”Vi forventer at det bliver en festlig dag med mange mennesker i byen. Derfor vil vi selvfølgelig også være tilstede, så vi sikrer, at festlighederne foregår sikkert og trygt. Som altid ved de her kampe, vil vi have fokus på at være forebyggende og derfor har vi bl.a. vores dialogbetjente med. De er lette at kende på de gule veste”. 

I udgangspunktet ingen afspærring

Ved tidligere kampe har Fyns Politi haft Nørregade i Odense afspærret i forbindelse med etablering af ”fan-zone” for de mange tilrejsende fans.  Det bliver der som udgangspunkt ikke på søndag, fortæller Anders Furbo Therkelsen:

”Vi har ikke indtryk af, at FCKs fans vil holde til i Nørregade i denne omgang, så derfor ser vi ingen grund til at spærre Nørregade af og forstyrre trafikken unødigt. Skulle det dog vise sig, at blive nødvendigt alligevel, så er vi klar til at etablere afspærring meget hurtigt,” understreger han.

De to hold møder hinanden søndag klokken 18