Politi og Forsvaret gravede i have: Nu er der nyt i sagen

Foto: Shutterstock

Onsdag var både betjente og soldater tilstede i en have i Aalborg.

Onsdag meldte Nordjyllands Politi ud, at kredsen havde bedt Forsvaret om assistance til at grave i en have i Aalborg-bydelen Hasseris. Nu fortæller politiet nyt i sagen. 

"Nordjyllands Politi har i dag, 29. april 2021, afsluttet efterforskningsarbejdet på en adresse i Hasseris, og man har forladt området," oplyser Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse, inden de tilføjer:

"Politiet har – bistået af styrker fra Forsvaret – nu afsluttet undersøgelserne på en adresse i Hasseris i Aalborg, der påbegyndte i går morges."

Intet at være bekymret for

Nordjyllands Politi fortæller desuden, at man ikke kan gå ind i de nærmere omstændigheder omkring efterforskningen, andet end at det som tidligere oplyst var gamle våben, som man i går og i dag ledte efter på adressen.  

Arbejdet gav dog ikke pote. 

”Vi har ikke fundet effekter af betydning for sagen. Derfor forlader vi området. Og jeg vil gerne understrege, at beboerne på adressen, vi har undersøgt, ingen forbindelse har til sagen, ligesom beboerne i området ikke har noget at være bekymret for,” siger politikommissær Lene Madsen. 

Nordjyllands Politi har afsluttet efterforskningen, og politiet har ingen yderligere informationen i sagen, understreger politiet.