Pludseligt opdager de hans hænder

Politiet har spærret restauranten af. Foto: Presse-fotos.dk

Tidligere i dag kom en mand ind på en McDonalds-restaurant.

Onsdag morgen har et drama fundet sted på McDonalds i Kastrup. Det viser billede af restauranten, som politiet har spærret af med afspærringstape. 

Årsagen er, at en mand tidligere på dagen dukkede op i restauranten. Han kom ifølge vagtchefen ved Københavns Politi gående ind i fastfood-restauranten med blod på hænderne. Det fortæller Dagbladet B.T. 

Efter han havde opholdt sig lidt i McDonalds' lokaler, så bad den indtil videre ukendte mand personalet om at ringe efter en ambulance. Det var her, at personalet bed mærke i, at mandens hænder var smurt ind i blod. 

Årvågent personale

B.T har talt med vagtchef Henrik Brix fra Københavns Politi, som sendte en patrulje af sted til McDonalds i Taastrup tidligere på dagen. 

"Vi fik en anmeldelse klokken 09.36 om en mand, der er kommet gående ind på McDonald's, og efter han havde været der noget tid, bad han personalet om at ringe efter en ambulance og der bemærker de, at han har blod på hænderne," fortæller vagtchefen fra politiet i hovedstaden. 

Henrik Brix oplyser desuden, at det politiet endnu ikke har fundet frem til manden. De ved altså heller ikke, hvad årsagen til de blodige hænder er. De har dog spærret McDonalds i Kastrup af i tilfælde af, at der skulle være sket en forbrydelse.