Larmer så det generer naboen: Det skulle han aldrig have gjort

Foto: Shutterstock

I dag fortryder ung mand formentlig, at han larmede så meget, at det generede en af hans naboer.

En bekymret borger ringede natten til torsdag kl. 00.37 til Østjyllands Politi, da hun hørte nogle voldsomme råb og lyde fra en lejlighed i Grenaa. Hun frygtede, at nogen var i fare, og ringede derfor efter hjælp. Det fortæller politiet i døgnrapporten torsdag. 

Kort efter kom en patrulje frem, og da de bankede på åbnede en 24-årig mand døren. Han var helt alene i lejligheden, hvor han var i færd med at se en film med volumen skruet godt op.  

Der var altså ingen i fare på færde. 

Til gengæld kunne betjentene lugte, at der var noget andet galt. På bordet ved siden af computerskærmen, han så film på, lå en bøtte med skunk. Den beslaglagde betjentene, og den 24-årige blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer. 

Finder hash og peberspray

En patrulje fra Østjyllands Politi fattede onsdag aften mistanke til en bil, som kørte på Århusvej i Ebeltoft, og betjentene dirigerede derfor køretøjet ind til siden. Bag rattet sad en 23-årig litauisk mand, som virkede påvirket af stoffer.

Han blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel. Da han blev visiteret, fandt betjentene en peberspray i hans lomme, og han blev derfor også sigtet for overtrædelse af våbenloven.  

På passagersædet sad en anden 23-årig litauisk mand, som ikke kunne fremvise noget gyldigt id. Han fortalte, at det lå hjemme i det sommerhus, han bor i p.t. Patruljen kørte ham derfor til sommerhuset. 

Her lå mandens id rigtigt nok, men ved siden af det lå en mindre mængde hash, og derfor blev han sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer, oplyser politiet.