Køber ny bil - Fire dage senere er det slut

Foto: Shutterstock

En 26-årig mand fik kun fire dage sammen med sin nye bil.

En ung mand nåede kun at have sin nye bil i fire dage. Det fortæller Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi torsdag. 

Det var netop denne politikreds, der onsdag var nødt til at beslaglægge den unge mands bil. Det hele startede med et rutinetjek, oplyser politiet. 

Onsdag klokken 23.25 foretog en politipatrulje et rutinetjek af en bil, der netop var drejet ind på benzintanken på Ny Præstøvej i Næstved. Føreren var en 26-årig mand uden fast bopæl, og han havde heller ikke noget kørekort.

Derfor blev han sigtet for kørsel uden førerret, og da han flere gange tidligere var blevet sigtet for at køre uden kørekort.

Den 26-årige oplyste, at han havde købt bilen for fire dage siden, men på grund af de tidligere sigtelser blev bilen beslaglagt på stedet.

Blev dyrt

Et andet sted i politikredsen gjorde to andre borgere sig også uheldigt bemærket i trafikken.

Først på eftermiddagen onsdag  standsede politiet en 46-årig mand fra Sakskøbing, der kom kørende på Brovejen i Nykøbing. Den 46-årige havde imidlertid ikke noget kørekort, og blev derfor sigtet for kørsel uden førerret.

Da det var tredje gang inden for tre år, at han blev sigtet for at køre uden kørekort, blev hans bil beslaglagt på stedet.

Lidt senere mødte Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi en 16-årig fyr fra Eskilstrup, som de var nødt til at standase, da han kom kørende på sin knallert på Nybyvej ved Eskilstrup.

Først forsøgte han at køre fra politiet, men det lykkedes ikke for ham.

Den knallert, han kørte på, var konstruktivt ændret, og den var hverken forsikret eller indregistreret. Den 16-årige havde heller ikke noget kørekort, så han blev sigtet for en længere stribe færdselslovsovertrædelser.