Hundelufter stukket ned

Foto: Presse-fotos.dk

Torsdag aften blev en hundelufter stukket ned.

Midt- og Vestsjællands Politi måtte sent torsdag aften rykke ud til en voldsom hændelse.

En 29-årig mand og mandens hustru var torsdag aften ude at gå en aftentur med sin hund, da knallert med unge mænd, kom kørende forbi i høj fart.

Det udløste en voldsom reaktion, da manden påtalte de unge mænds kørsel. Her eskalerede situationen og en diskussion udviklede sig til et knivoverfald.

Vagtchef Lars Galasz fra Midt- og Vestsjællands Politi fortæller til B.T., at der blev slået alarm klokken 22.47 torsdag aften. 

Han kan også fortælle, at den 29-årige mand blev kørt til Rigshospitalets traumeafsnit. Manden har fået flere knivstik under overfaldet, hvor flere sidder i brystet. Overfaldet skete på Astersvej i Roskilde.

Massiv indsats fredag 

Mandens hustru kom ikke noget til under overfaldet og der meldes fredag morgen om godt nyt. Manden er blevet opereret i nattens løb og betragtes nu som værende uden for livsfare.

Efter overfaldet flygtede gerningsmændende på knallerten og de er endnu ikke blevet pågrebet - politiet melder, at der fredag bliver lagt en massiv indsats for at finde de unge mænd.

Foto: Presse-fotos.dk

"Vi har torsdag aften lagt en massiv indsats, og den fortsætter fredag. Vi er meget fortrøstningsfulde i forhold til finde frem til dem," lyder det fra vagtchef Lars Galasz til B.T.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser på Twitter, at der er tale om 2 gerningsmænd, der beskrives som værende "udlændinge på cirka 20 år". 

Hvis du ved noget, så kan du kontakte politiet på telefon 114.

Foto: Presse-fotos.dk