Flammehav: Familie og deres hunde fanget på brændende båd

Foto: Shutterstock

Båden var godt tre kilometer fra land, da ilden brød ud

Mandag brændte motorummet i en båd pludseligt. Det fortæller Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi, der rykkede ud sammen med en redningshelikopter samt søredning. 

"Klokken 13.22 meldte en motorbåd, som lå tre kilometer fra land at der var udbrudt brand i motorrummet. Ombord var en familie på tre fra Greve og deres tre hunde," skriver Sydsjælland og Lolland-Falsters Poltiti om den dramatiske situation.

"Redningshelikopter og søredning blev iværksat, men en sejlbåd i nærheden kunne hurtigt redde mor, datter og hunde ombord, mens manden fortsat forsøgte at slukke branden. Det lykkedes ikke og manden blev også reddet ombord på sejlbåden."

Familien blev straks tilset af en læge. 

"Redningshelikopteren firede en læge ned på sejlbåden, og han kunne konstatere at de ikke havde tegn på røgforgiftnng. Sejlbåden bragte derefter familien ind til Faxe Ladeplads mens branden i motorrummet blev efterslukket af Brand og Redning.  "

Hvem er det?

En eller flere krimielle var også på spil i Næstved mandag, fortæller politiet. 

"To gange i går eftermiddag havde en mand held til at franarre ældre borgere på Tove Ditlevsens vej og Edith Rodes Vej i Næstved deres dankort og tilhørende kode," skriver Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi, inden de fortsætter: 

"Manden ringede begge gange og udgav sig for at være fra henholdsvis Danske bank og Nordea og fortalte at der var blevet stjålet penge fra deres konto. På den måde havde han held med at lokke borgerne til at udlevere kort og kode, så der i det ene tilfælde blev hævet et større pengebeløb."

Nu har politiet offentliggjort et signalement af manden, der er tale om. Den mand, der afhentede kortene beskrives som:

  • 25-30 år gammel
  • 170-180 centimeter høj
  • Almindelig af bygning med mørkt hår.
  • Iført hvid skjorte og mørke bukser.

Hvis man genkender signalmentet, så sidder Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi klar på telefon 114.