Falder i søvn - Og vågner op i håndjern

Foto: Shutterstock

Det må have været noget af en opvågning.

En mand faldt torsdag i søvn på en bar og endte i håndjern. Det fortæller Østjyllands Politi, der måtte sende en patrulje af sted til en bar i smilets by. 

"Torsdag kl. 22.40 fik Østjyllands Politi en anmeldelse fra en bar på Åboulevarden i Aarhus C, hvor en dørmand havde foretaget en civil anholdelse af en aggressiv gæst på stedet," skriver Østjyllands Politi i døgnrapporten, inden de fortsætter: 

"Dørmanden har forklaret til politiet, at han ville smide manden ud fra baren, fordi han lå og sov, men da manden blev vist mod udgangen, farede han op og råbte og spyttede efter dørmanden."

Dørmanden foretog herefter en civil anholdelse og ringede efter politiet. Da betjentene ankom til stedet, overtog de anholdelsen af den 21-årige mand, der blev sigtet for overtrædelse af restaurationsloven. Han fik samtidig et forbud mod at indvinde sig på den pågældende bar i de kommende to år, oplyser politiet. 

Ballade

Om den sovende mand tidligere på aftenen havde været til fodboldbraget mellem det lokale hold AGF og modstanderne fra Brøndby, vides ikke. I forbindelse med kampen blev der dog også delt flere sigtelser ud, fortæller politiet.

"I forbindelse med torsdagens Superliga-kamp mellem AGF og Brøndby var der en del fodboldfans ved stadion i Aarhus og i midtbyen. Derfor var flere betjente også til stede i området hele aftenen," skriver Østjyllands Politi. 

"Omkring kl. 18.30 var der optræk til uro, da nogle lokale fans ville tage imod en bus fra Brøndby, men det blev håndteret af politiet, inden det udviklede sig."

Det oplyses desuden, at flere personer benyttede sig af romerlys både ved stadion og nede i byen, og indtil videre er tre mænd sigtet for overtrædelse af fyrværkeriloven. En 22-årig mand blev kortvarigt anholdt og sigtet for at forstyrre den offentlige orden, da han hamrede hårdt på et vindue ind til en beværtning på Kannikegade i Aarhus C.

Politiet dokumenterede løbende, hvad der skete, og der kan komme yderligere sigtelser efterfølgende, lyder det i døgnrapporten fra Østjyllands Politi.